Download PDF by Amine Bouchentouf: Arabisch voor Dummies (Dutch Edition)

By Amine Bouchentouf

Duidelijke uitleg over alledaagse woorden en uitdrukkingen

Leer de basisbeginselen en krijg uitleg over het Arabische alfabet

Met deze toegankelijke gids leer je snel en gemakkelijk sleek Standaard Arabisch spreken! Of je nu scholar of toerist bent, of je voor het bedrijfsleven of voor de overheid werkt, er is voor ieder wat wils: praktische reduce, culturele weetjes en handige verwijzingen naar een Arabisch-Nederlands miniwoordenboek, werkwoordlijsten en nog veel meer!

Amine Bouchentouf komt uit Marokko en groeide op met het Arabisch als moedertaal. Hij studeerde in de Verenigde Staten, waar hij ook Arabische decrease gaf. Hij is beheerder van de web site www.AL-BAAB.com.

Show description

Read Online or Download Arabisch voor Dummies (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download PDF by WRR: Waarden, normen en de last van het gedrag (WWR Rapporten)

Verval van waarden en normen wordt dikwijls aangewezen als oorzaak van allerlei soorten ongewenst gedrag ­ van algemeen gebrek aan beleefdheid tot geweld in de trein. Maar wat zijn waarden en normen eigenlijk? Is er in onze samenleving nog wel sprake van gemeenschappelijke waarden? En geldt onze onvrede niet veeleer het gedrag van mensen, eerder dan de door rooster aanvaarde waarden en normen?

Download PDF by Tove Alsterdal,Bart Kraamer: Vrouwen op het strand (Dutch Edition)

Op een ochtend ontwaakt Terese, een jonge Zweedse vrouw, op een strand in Zuid-Spanje. Ze wankelt naar de zee en stuit op een lichaam. In een haven niet ver daarvandaan glipt een vrouw aan land. Ze is over zee gesmokkeld en uit de golven gered. Haar naam is Mary, maar dat zal snel veranderen. best friend, een jonge succesvolle journaliste uit manhattan, probeert haar guy Patrick te vinden.

Download e-book for kindle: Ik ben vaak heel kort dom (Dutch Edition) by Esther Gerritsen,Ad van den Kieboom

‘Helder, ritmisch, humorvol en soms indringend in de weergave van de gedachtespinsels. ’ – de VolkskrantSinds Esther Gerritsen haar columns voor de VPRO Gids schrijft, krijgt de redactie van de gids veel meer lezersreacties dan ze gewend used to be. Bijval voor de schrijfster, adviezen, vragen, verwonderde reacties.

New PDF release: Handschrift van de duivel (Dutch Edition)

Zina Welter, een briljante jonge wiskundige, heeft zich teruggetrokken uit de maatschappij. In haar afzondering is ze gefascineerd geraakt door het Voynich Manuscript, een eeuwenoud geïllustreerd werk, geschreven in eenonbekende taal. Zina ontwikkelt een algoritme dat dit mysterie eindelijk moet ontcijferen.

Extra resources for Arabisch voor Dummies (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Arabisch voor Dummies (Dutch Edition) by Amine Bouchentouf


by John
4.3

Rated 4.84 of 5 – based on 16 votes