5 veel gestelde vragen over online marketing

Tips

Ben ik verzekerd van resultaat?
Wanneer de campagne start werken wij met een resultaatgerichte tactiek. Wanneer de eerste campagne niet de verwachte resultaten heeft opgeleverd zetten wij een nieuwe tactiek in. Via onze platformen kunnen wij namelijk achterhalen wat voor een soort advertentie werkt bij uw doelgroep met verzamelde data. De eerste 3 maanden van de campagne zullen wij deze data voornamelijk verzamelen. Na de 3 maanden kunnen wij zeer gericht op de doelgroepen gaan inzetten. Bij 90% van onze lopende advertenties bereiken wij al binnen de 3 maanden representatieve resultaten.

Heb ik baat bij het toepassen van online marketing met mijn bedrijf?
Bedrijven in de commerciële sector hebben zeker baat bij online marketing. Maar liefst 95% van de commerciële bedrijven hebben baat bij online marketing. Dat komt doordat internet zeer toegankelijk en steeds gebruiksvriendelijker wordt.

Er zijn heel veel bedrijven die al dit soort advertenties doen. Ik ga daar niet in mee, waarom zou het voor mij wel werken?
Het klopt dat steeds meer bedrijven al bepaalde elementen van online marketing doen. Door technologie dat zich steeds meer ontwikkeld kun jij ook met jouw bedrijf per gebied te werk gaan. Dat kan door GEO advertising. Je laat advertentie alleen zien in de gebieden waar jij in opereert en andere bedrijven nog weinig of niet actief zijn.

Is mijn website nog wel van deze tijd?
De technologie gaat steeds sneller. Het kan zomaar zijn dat jij voor jouw bedrijf 3 jaar geleden een goede, mooie en professionelere website hebt laten maken. Is jouw website goed bijgehouden en geoptimaliseerd? Dan hoef jij je geen zorgen te maken. Is dit niet het geval? Weet jij niet hoe jouw website er op dit moment voorstaat? Dan kunnen wij een vrijblijvende website audit maken. Vanuit de website audit kunnen wij precies zien wat er aan de website moet gebeuren.

Heeft het nut om mijn geld in online marketing te besteden?
Wij hebben gemerkt dat veel bedrijven online marketing zien als een middel om nieuwe klanten te werven. De kans is in deze tijd kleiner dan normaal dat je nieuwe klanten zal gaan sluiten. Met uitzondering van enkele branches. Verleg je focus naar het behouden van klanten. Ook jouw klanten maken meer gebruik van internet dan ooit. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat mensen gaan compenseren. Omdat mensen nu niet kunnen doen wat zij normaalgesproken op dit moment zouden doen, hun geld ergens anders aan gaan besteden.

 

Ontvang advies voor de juiste strategie. Robin adviseert u graag

Wij zijn gevestigd in Naarden

Gooimeer 4 – 15
1411 DC Naarden

Een e-mail stuurt u naar:

Toch liever bellen? Dat kan ook.

Bel +31 (0) 20 2270 270