5 handige tools voor bedrijven

door | apr 22, 2024 | Nieuws

In de moderne wereld willen bedrijven dingen snel en goed doen. Daarvoor hebben ze handige hulpmiddelen nodig die hen helpen om hun werk beter te organiseren en sneller te doen. Hier zijn vijf handige hulpmiddelen die bedrijven kunnen gebruiken om beter te werken:

 

Calendly

Calendly is handig voor het plannen van afspraken en vergaderingen zonder eindeloos heen en weer te e-mailen. Gebruikers kunnen hun beschikbaarheid instellen en een link delen waarmee anderen direct in hun agenda kunnen boeken. Dit bespaart tijd en gedoe bij het afstemmen van schema’s.

 

Looker Studio (Google)

Looker Studio van Google geeft bedrijven geavanceerde tools voor gegevensanalyse en visualisatie. Hiermee kunnen ze grote hoeveelheden gegevens verzamelen, organiseren en begrijpen. Zodat ze slimme, op data gebaseerde beslissingen kunnen nemen en waardevolle inzichten kunnen krijgen om hun bedrijf te laten groeien.

 

Slack

Slack biedt niet alleen de mogelijkheid voor directe berichten en groepschats, maar het staat ook bekend om zijn krachtige notificatie functies. Gebruikers kunnen notificaties ontvangen van andere tools en services die ze gebruiken, zoals  Trello of Google Agenda. Dit betekent dat wanneer er een update is in een project op Trello of wanneer er een nieuwe afspraak wordt toegevoegd aan de Google Agenda. Slack stuurt automatisch een notificatie naar de betrokken teamleden. Dit houdt iedereen op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en zorgt ervoor dat niemand iets mist. 

 

Google Analytics

Google Analytics is een handige tool waarmee je kunt zien hoe mensen je website gebruiken. Je krijgt informatie over wie je bezoekers zijn, welke pagina’s ze bekijken en of ze acties uitvoeren, zoals een aankoop doen. Dit helpt je om je website te verbeteren en meer mensen aan te trekken. Met Google Analytics kun je ook bijhouden hoe goed je website werkt om je doelen te bereiken, zoals het krijgen van meer klanten of verkopen. Het geeft je rapporten en grafieken om de resultaten van je website te begrijpen en te verbeteren. Het is een handige tool voor elk bedrijf met een website.

Bekijk hier een artikel over de alternatieven voor Google Analytics 

 

Zapier

Zapier is een automatiseringsplatform dat verschillende apps verbindt, waardoor gebruikers complexe taken kunnen automatiseren zonder te hoeven programmeren. Je kan workflows maken die apps integreren en gegevens synchroniseren, waardoor je tijd bespaard en fouten worden verminderd.

 

Met deze vijf handige tools kun je de processen verbeteren, de productiviteit verhogen en beter samenwerken.