Over ons

Wij zijn Strictly Digital een online marketingbureau. Binnen Strictly Digital wordt er gewerkt met een groep experts op ieder gebied van online marketing. Wij geloven in een transparante en persoonlijke aanpak. Mede door de persoonlijke aanpak zijn wij erg betrokken bij de campagnes en monitoren deze dagelijks. Wij analyseren de resultaten en optimaliseren de campagne constant. Omdat de klant direct in contact staat met onze experts kan er makkelijk geschakeld worden en campagnes worden aangepast. Strictly Digital maakt online marketing toegankelijk voor een ieder.

Effectiever adverteren

Voor ondernemers is het vrijwel ondoenlijk om alle ontwikkelingen op de online advertentiemarkt te volgen. Wat vandaag nog revolutionair is, kan volgende week achterhaald zijn door nieuwe inzichten. Bovendien hebben alle online mediumtypen hun eigen specifieke eigenschappen en prestaties. Voor het hoogste rendement is een ervaren gids onontbeerlijk: Strictly Digital.

Het vereist serieuze kennis van zaken om campagnedoelstellingen te realiseren en om communicatie-inspanningen te laten renderen. Strictly Digital heeft daarvoor de techniek én de ervaring in huis. Dagelijks zijn wij in de weer voor klanten als Kymco, Triumph, Up Events en Bon Prix.

Het resultaat van die inspanningen zien zij terug in heldere rapportages. Zo weten ze exact wat wel en wat niet werkt en –ook niet onbelangrijk- waarvoor wordt betaald.

Gebundelde expertise

Technologie is een belangrijke factor bij het optimaliseren van uw online marketing. Maar uiteindelijk zijn het de mensen ‘aan de knoppen’ die het werkelijke effect bepalen. Bij Strictly Digital profiteert u van de gebundelde expertise van een team ervaren specialisten.

Ontvang advies voor de juiste strategie. Robin adviseert u graag

Wij zijn gevestigd in Naarden

Gooimeer 4 – 15
1411 DC Naarden

Een e-mail stuurt u naar:

Toch liever bellen? Dat kan ook.

Bel +31 (0) 20 2270 270

Benieuwd naar de groei methode?

Vraag een groei sessie aan met onze experts.

Wilt u meer leads?

Vraag een gratis strategie sessie aan.

Hulp nodig?
Neem contact met ons op.

Strictly Digital

Gooimeer 4 – 15
1411 DC Naarden

Telefoonnummer

+31 (0) 20 2270 270

Partners